Garantili Cep | Türkiye'nin İlk Cep Telefonu Yenileme Merkezi

Kargo ücretsiz!

Ücretsiz Fiyat Teklifi

12 Taksit Ödeme Fırsatı

24 Saatte Kargoda

Adresten Teslim

  • Mobil
  • 02.12.2023

Xiaomi, Yeni Gelecek Olan Amiral Gemisi Xiaomi 13 Telefonun Adı Xiaomi 14 Olarak Değiştirildi!

Weibo'da paylaşıma sunulan bir resimde amiral gemisi ailesi ile ilgili ilginç bir bilgi gün yüzüne çıktı. Telefonun Xiaomi 13 yerine 'Xiaomi 14' adı altında isim takılacağını belirtildi.

Weibo'da paylaşıma sunulan bir resimde amiral gemisi ailesi ile ilgili ilginç bir bilgi gün yüzüne çıktı. Telefonun Xiaomi 13 yerine 'Xiaomi 14' adı altında isim takılacağını belirtildi.

Xiaomi adındaki telefon markası dünyada ününü korumaya devam ediyor. Bugün de değişik bir resim ile karşımıza çıktı. Çin’de platformlarda paylaşıma sunulan bu resim 'Xiaomi 14'ün yeni çıkan telefonun dış kabuğu yani kutusunu anlattı.

Isim değişikliğine uğraması planlanan ve bekleme aşamasındaki telefonların üzerinde 'Xiaomi 14' yazıyordu.

Dağıtım tesislerinde çekilmiş olan birçok resim de mevcuttur. Tüm bunların dışında kutunun yapısındaki kalınlık inceliğe de dikkat edildi. Bunların dışında çekilmiş olan bu resmin de gerçekten çekilip çekilmediği belli değil.

Bu konuda gerçek olduğunu da savunan çok kişi var, gerçek olmadığını düşünen de çok insan vardır. Bu değişimin kaynaklarından bir de batıl inançtan geliyor. Bildiğimiz üzere çoğu kişi 13 sayısının uğursuz bir sayı olduğuna inanıyor. Inanmayanlar da içten içe bir şüphesi vardır illaki. Böyle demelerine rağmen satış konusunda iyi gelirler sağladığı da bir gerçek.

Bunların dışında Çin’de 13 sayısının kesinlikle canlı ve garantili büyüme an lamına geldiği bilindiği için bizim ile alakası olmayacak şekilde şanslı sayı olduğuna inanılıyor. Buna benzer bir olayı iPhone yapmıştı. iPhone 8 çıktıktan sonra iPhone 10 getirilmiş, 9 es geçilmişti. Ve Samsung’tada böyle bir durum yaşanmıştı. Galaxy Note 5 çıkmasının ardından Galaxy Note 7’ye geçilmişti. Bu da diğer durumlardan biri gibi düşünülebilir. Tabii ki henüz şuan için net bir bilgi elimizde bulunmamaktadır.

Benzer İçerikler

Sepetinde ürünler var!

Alışverişe devam etmek için tıkla.

Siparişi Tamamla