Cihazınızı Hızlı ve Güvenli Bir Şekilde Satın

Kargo ücretsiz!

Ücretsiz Fiyat Teklifi

12 Taksit Ödeme Fırsatı

48 Saat İçerisinde Kargoda

Adresten Teslim

6 Ay Vade Farksız Taksit İmkanı

Takas İmkanı

  • Sektörel
  • 03.05.2024

Cihazınızı Hızlı ve Güvenli Bir Şekilde Satın

Cihaz Marka Modelini Seçin: Satmak istediğiniz cihazın marka, model ve bellek kapasitesini seçerek başlayın. Detaylı bir şekilde özelliklerinizi belirtmek, doğru teklifleri almanızı sağlar. Ayrıca, cihazınızın ekran boyutu, kamera çözünürlüğü ve genel durumu gibi özelliklerini ekleyerek daha kapsamlı bir bilgi sağlayabilirsiniz.

 

Cihaz Durumunu Belirleyin: Cihazınızın kamerası, ekranı, gövdesi ve işlevselliği gibi özelliklerini detaylı bir şekilde değerlendirin. Herhangi bir dış hasar, çizik veya leke gibi durumları belirtmek, alıcıya tam bir transparans sağlar ve daha doğru bir teklif almanızı sağlar.

 

Ödeme Yöntemini Seçin: Ödemenizi nasıl almak istediğinizi belirleyin. Hızlı ve güvenli ödeme seçenekleri arasından tercihinizi yapın.

 

Kişisel Bilgilerinizi Girin: KVKK gereği, kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girin. Gizliliğiniz bizim için önemlidir.

 

Talebinizi Oluşturun: Talebinizi oluşturduktan hemen sonra size bilgilendirme maili/sms'i gönderilecek. Ardından, müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçerek en iyi hizmeti sunacak.

KVKK gereğince, cihazınız sıfırlanarak ve tüm hesaplardan çıkış yapılarak tarafımıza gönderilmelidir. Aksi takdirde cihazınız hiçbir işlem yapılmadan size geri gönderilir.

Talebinizi oluşturduktan sonra kuryemiz, teknik ekibimize cihazınızı ulaştırmak üzere evinizden veya iş yerinizden cihazınızı alır. Telefonunuz bize ulaştıktan sonra 2 gün içinde durumu değerlendirilir ve size bir teklif iletilir. Teklifi kabul ettiğinizde, en geç 48 saat içinde cihazınızın ücreti belirttiğiniz iban hesabına yatırılır. Olumsuz değerlendirme durumunda ise cihazınız size geri gönderilir.

Benzer İçerikler

Sepetinde ürünler var!

Alışverişe devam etmek için tıkla.

Siparişi Tamamla